Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

a-z of pronunciation by Lindsey Wixon

Door Aline op 06.05.2014

Altijd al afgevraagd hoe je sommige moeilijke fashion brands nu eigenlijk uitspreekt? Wel, i-D moet zo ongeveer hetzelfde probleem gehad hebben en creëerde daarom dit fashion alphabet met de 26 hardest to pronounce brands.  

In het filmpje wordt het internationale mode alfabet van Azzedine Alaiä (AH'ZE'DEEN AH'LAI'AH) in Parijs tot Zegna (ZEN'YA) in Milaan op een speelse manier door supermodellen zelf toegelicht en beauty Lindsey Wixon herhaalt alles nog eens voor extra duidelijkheid: look, listen & learn

Als je alle 26 de namen perfect beheerst qua uitspraak ben je helemaal klaar om je vol zelfvertrouwen te begeven onder de fashion peeps wink

Spot je in de video trouwens ook onze Belgische trots Hanne Gaby Odiele

page loaded