Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gespot: Tote bags van Linde Gallery

Door Tiany op 05.05.2014

To tote are not to tote? Wij zijn in elk geval al fan van de tote bag. Deze eenvoudige tas kan gebruikt worden als shopping of beachbag. De oversized tote past perfect bij je casual look en je kan er veel in kwijt. That’s why we love the tote

In St.Barth kwamen we Linde Gallery tegen, een nieuw merk met super leuke tote bags. De lederen handtassen zijn modern en chic. De winkel van ontwerpers Claudia en Fridtjog Linde is gelegen op het Franse Caribbean eiland St.Barth. Deze plaats is duidelijk een inspiratie voor de designers want de handtassen hebben een easy chic resort look.

De tote van Linde Gallery is gemaakt uit kwaliteitsvol leder. Het design is simpel maar door de keuze van motief in het leder krijg je een fashionable effect. Linde Gallery kiest er bewust voor om geen grote labels op de tas te zetten. You know it’s a Linde Gallery! De tote is te verkrijgen in 4 modellen en 3 groottes. En de prijzen gaan van € 275,- tot € 625,- voor een prachtige tas.


© lindegallery

De tote bag is super populair bij de fashionista’s en sterren. Marion Cotillard is grootte fan van de Linde Gallery tote. De tote is superpraktisch door zijn grootte en je kan hem gewoon over je schouder gooien. Stylish, casual en simple chic, zo kan je hem omschrijven.

Topfoto © blog.luxcouture.com.

Met medewerking van Ellen Aernouts

page loaded