Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion moodboards on how to wear shapewear

Door Angelique op 04.05.2014

Heftige workouts ondergaan om in je droomkleedje te geraken. Zo passé! Say bye bye aan je fitness abonnement and hello to Triumph shapewear. Belmodo geeft je de kans om jouw favoriete Shapewaer outfit & een Zalando summer garderobe t.w.v. € 500,- te winnen. How? Stel een summer moodboard samen. We geven je alvast enkele tips & tricks

Om jezelf helemaal summer proof te maken moet je fashionably voorbereid zijn op elke situatie! De 3 noodzakelijke outfits in je zomerkleerkast zijn zeker en vast the work outfit, the casual outfit en the party outfit.

Hoe stel je de ideale outfit samen? Alles begint met het selecteren van het juiste ondergoed. Je buikje, rolletjes en andere kleine imperfecties wegwerken kan nu in no time met shapewear. Met de prachtige lente- en zomercollectie van Triumph kan je elke outfit tot een hoger niveau liften. How? Watch and learn! 

The work outfit 

Niets beter dan een basic jeans en een hemdje om te gaan werken. Doe er nog een paar klassieke lakschoenen onder et voila een tijdloze outfit in no timeStretchy skinny jeans, hate it or love it. Het zit heel aangenaam, maar het enige nadeel is dat het kleine imperfecties extra accentueert. Goed nieuws! Deze problemen zijn verleden tijd met de Triumph Shaper. Gedaan met je skinny jeans 2 weken uit te lopen. Met deze shapewear heb je a body to kill

The Casual Outfit

Nood aan een beetje afwisseling in je kleerkast? The jumpsuit is the solution! Anno 2014 worden ze in allerlei leuke kleuren en stoffen gemaakt. Echt een item dat je verplicht in je summer wardrobe moet hebben. Je kan het pimpen met leuke accessoires of eerder kiezen voor een minimalistische look. Je kan het combineren met zowel leuke heels als een paar Converses. Slechts 1 groot dilemma: je ziet er vaak alles doorheen. Voor elk dilemma is er een oplossing. De Body Make-up collectie van Triumph is een soort van second-skin waardoor je zorgeloos je jumpsuit kan dragen.

The party outfit

Last but not least is er de party outfit. Voor de warme zomeravonden moet je altijd leuke kleedjes in dunne stofjes voorzien. Nu, je wil natuurlijk dat je look sexy oogt en je er niet uitziet als een Michelinmannetje. Met de Beauty Sensation shapewear van Triumph combineer je sexy met functioneel. A win win situation

Wil je kans maken om aanwezig te zijn op onze exclusieve Triumph x Belmodo shopping night om je eigen moodboard samen te stellen? Schrijf je dan hier in!

Ontdek de hele shapewear collectie van Triumph op hun Facebookpagina.

Selecteer al je moodboard items al op de Zalando website. Be prepared!

page loaded