Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Levi’s the perfect jeans

Door Koen op 03.05.2014

Levi’s, the king in denim land, viert dit jaar de 80ste verjaardag van de Lady Levi’s Jeans! De allereerste jeans gecreëerd especially for all you gorgeous ladies out there!


Daarom bouwt Levi’s deze zomer verder op het succes van de revolutionaire Revel jeans met een introductie van een aantal nieuwe modellen, waaronder de rinse black, pressed dark, night storm en sundried skinny jeans! Ja jaaa, the perfect jeans just got more perfect!

Levi’s zorgt, met z’n innovatieve designtechnieken, voor een figure-hugging fit and works its magic! Het denim label geeft elke vrouw een prachtige vorm en silhouet, en plus is het spijkerstofje ultracomfortabel

Met medewerking van Paulien Eerebout. 

page loaded