Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kristen Stewart voor Chanel

Door Kim op 02.05.2014

Het was al even geweten dat Twilight-ster Kristen Stewart het gezicht zou worden van de Métiers d'Art Paris-Dallas collection (lees het nog even in het Belmodo artikel Ra ra ra wie kiest Karl Lagerfeld?). Ze zat alvast front row toen de collectie getoond werd en nu kunnen we eindelijk het resultaat van de campagne bewonderen.

Het was Lagerfeld zelf die achter de lens kroop en besloot dat Stewart het gezicht van deze collectie zou worden. De actrice vertelde dat ze zelf verrast was door Karl's keuze. Zo zegt ze tegen Grazia:

"Typically I wouldn’t see myself as being the quintessential face of Chanel with the pearls and the classics but I liked stepping into that role and this suits me a little bit more than past collections because it is very American. I can't use the word bad-ass but there is something about it that is fun... fierce."


Stewart's favoriete stukken zijn de jurk en schoenen die ze op de 1ste foto draagt. Hoewel de actrice niet gekend is om het typische Hollywood toonbeeld van elegantie te zijn, zijn zij en Karl al even fashion friends.

"I've had a budding relationship with Chanel and Karl since I was quite young. The first time I wore Chanel was in 2007 at the "Into the Wild" premiere , then at my first MET ball experience, The Baftas, the Vanity fair shoot were I posed with Karl for Mario Testino. It always felt like a privilege to wear Chanel and to be around Karl who is an artist that, for me, constantly inspires. He manages to never stop moving forward while remaining completely quintessential. Being accepted into the family that is Chanel is very full circle for me."

Foto's © Chanel.

page loaded