Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jungleparadijs bij Anne Kurris

Door Tiany op 02.05.2014

Kids fashion op Belmodo? Als ze allemaal so very inspiring zijn als de collecties van paradijsvogel Anne Kurris, yes please!

Deze ontwerpster uit Antwerpen is al jarenlang famous in de wereld van de kinderkleding. Ze is een wervelwind vol inspiratie. Dat valt op door haar fantasierijke prints, avontuurlijke thema’s en iconische designs

Ook deze zomercollectie slaagt ze erin om de kids te kleden als wandelende sprookjes. Seriously, het is prachtig. Voor de little girls ontwerpt ze vrolijke a-lijn jurkjes met een jaren '50 touch! Flashy colours met een vleugje edgy prints en high-end look maken de items compleet.

Voor de baby boys is er ook jungle fever in the air, met veel dierenprints, exotische elementen, een vleugje kattenkwaad, papegaaien, camouflageprint én zelfs salamanders

De blow-ups van fauna en flora, grote florals en illustraties van schattige katten zorgen voor een adembenemende collectie. Voor de kids zijn dit echte droomoutfits. Vaarwel keurige pakjes en uniformpjes en hello fantasiejurkjes of sjaaltjes met details in silver and gold, color blocking en grafische prints. Waarom zou je kleine sweetheart of mini-me er niet cool uit mogen zien? Anne Kurris knows how to make you dream!

Check de website van Anne Kurris voor meer dromerige children couture!

Met medewerking van Angela Donskaia.
page loaded