Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The quality of shapewear

Door Angelique op 01.05.2014

Het Duitse bedrijf Triumph is al jaren een vaste waarde in de lingeriewereld. Ze maken lingerie én shapewear voor vrouwen waarin ze zich comfortabel en vrouwelijk in kunnen voelen. Van design tot uitwerking, de vrouw staat altijd centraal! 

Bij Triumph zijn ze actief bezig met hun ontwerpen. Bij het uitwerken van een model wordt bij elke stap aan iedere vrouw gedacht. Omdat Triumph al van het begin in handen is van dezelfde familie hebben ze ook een groot archief in handen. Zo halen ze geregeld weer stuks uit de kast en geven ze er een nieuwe, moderne touch aan. Dit levert mooie retro stuks op, die heel populair zijn bij de Triumph lovers

De technologie die gebruikt wordt bij het maken van de shapewear zorgt ervoor dat de collecties perfect zijn om te dragen en dat iedereen zich hier heel comfortabel in voelt. 

Je kan je aankoop afstemmen op je persoonlijke noden en kleding. Zo zijn de verschillende modellen verkrijgbaar in medium tot high-shaping effect. 

De shapewear bevat verkoelende elementen zodat je niet loopt te puffen en te zweten in je shapewear. In de winter zijn de stoffen dan weer warm genoeg, zodat je geen kou hoeft te lijden. 

Niemand hoeft natuurlijk te weten welke lingerie er schuilgaat onder je kleren. Daar werd ook aan gedacht. Door het gebruik van dunne, zachte naden wordt je shapewear volledig onzichtbaar onder je kleding. Aflijningen van je lingerie worden volledig verleden tijd dankzij Triumph. 

Welke shapewear voor welke probleemzone? 

Voor iedere probleemzone heeft Triumph een stuk in haar assortiment, waardoor je je lichaam volledig kan shapen. Maar welk stuk heb ik nu juist nodig? We sommen het even voor je op: 

Kleine borstjes, grote borstjes 

Niet zo blij met je borsten? Voor wie op zoek is naar een vollere cup of een lift, zijn er bh's met een push-up effect, waardoor je een sensuele décolleté creëert. Voor wie van nature een vollere cup heeft en liever een kleinere buste wil, heeft Triumph de minimizer bh's, die een verkleinend effect hebben. 

Yummy yummy yummy I want a smaller tummy 

Zit je buikje in de weg? Triumph heeft verschillende modellen ontwikkeld die je buik zichtbaar platter maken. Dankzij shapende hemdjes, jurkjes of hight waist panties, geniet je in no time van een slankere lijn. 

SOS Zandloper Shape 

Droom je van een zandloper figuur? Daarvoor heeft Triumph high waist panties die je taille smaller doen lijken en je andere rondingen in de kijker zet. Instant perfect body

Supermodel legs  

De shapende, langere panties maken jouw bovenbenen smaller. Ze zijn beschikbaar in verschillende shapinglevels en bevatten verkoelende elementen. 

Bootielicious 

Een beetje jaloers op de perfecte ronde bootie van Beyonce? Dan zijn de shapende slips van Triumph de oplossing. Ze liften en verstevigen je billen. Daarnaast zijn de stoffen zo glad en de naden zo dun dat ze niet te zien zijn onder je strakke kleding. 

Nu je weet hoe shapewear wordt gemaakt en welke shapewear het beste bij je past, is het tijd om je 1ste stuk te kopen. Neem dus zeker eens een kijkje op de Facebookpagina van Triumph. Let the shapewear shopping begin

Foto's © Triumph.

page loaded