Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

LN POPS in Knokke

Door Koen op 01.05.2014

Yes! LN Knits popt weer op met een pop-up store om haar p-r-a-c-h-t-i-g-e gebreide beanies, sjaals en vestjes te verkopen. Dit maal opent ze haar warme boetiekje in de wonderful beach life setting van het luxueuze Knokke-Zoute. Ideaal om een item te vinden tegen het koude zeebriesje!

Write it down, want je kan er nog tot zondag 11 mei (!) terrecht voor beautiful summer knits, een zomercollectie van LN Andes én sales van de LN Beanies FW2013 collectie. Good deals, the beach and lovely knits? Héérlijk!

In de Bréartstraat in Knokke kan je dus nog even terrecht voor een lading super sweet and soft baby alpaca wol! En plus, komt er elk weekend een surprise fellow pop-upper in het winkeltje staan! JusJus heeft zelfs al sapjes gedropt in de shop voor een healthy beach break!

So hurry up en have a look in de pop-up store van LN Knits en check de website voor de openingsuren!

Met medewerking van Angela Donskaia

page loaded