Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ain’t nothing but a sea thang baby

Door Lien op 01.05.2014

Als er iets is waar ik blij van word, dan zijn het wel nieuwe trends. En ik ben onwaarschijnlijk happy om jullie voor te stellen aan het laatste nieuwtje op modegebied: de zeetrend. Of de oceaan trend. Of de schelpjes-en-zeewier trend. Anyway, you get what I mean ...

Maar maar maar, vooraleer we eraan beginnen, moet je mij wel 1 ding beloven ... Je moet dit artikel lezen onder de vrolijke begeleiding van Sebastian, verplicht! Dus klik snel op play, and let's rock 'n' roll!

Sea and be seen

Het was nogal een aquatisch gebeuren tijdens de modeweken waarop de SS2014-collecties werden voorgesteld, want heel wat ontwerpers kozen voor een onderwater thema. Bubblicious noem ik het, yum!

Zo pakte Kenzo uit met heel wat fishy prints en een very much sea-inspired kleurenpalet. De "no fish no nothing" T-shirts zijn inmiddels razend populair, en ook de truien met statement vis-opdruk scoren waanzinnig goed. Niet dat dat mij verbaast hoor, pretty!© Kenzo, Chiara Ferragni & Tumblr.

Naast Kenzo lieten ze zich ook bij Versace volop inspireren door de wondere onderwaterwereld, zij het wel in een prachtige pastelversie. Schelpjes, zeesterren en dat overgoten met een haute couture-sausje? Yeah baby dit is echt een collectie om bij weg te dromen!© Versace.

Even zeewaardig maar dan op een geheel eigen manier: Missoni maakt zeemeeuwen chiquer dan we ze ons ooit hadden kunnen inbeelden! Neem dat niet te persoonlijk zeemeeuwen, ik vind jullie stiekem gewoon een beetje te groot ... En wat te gretig, dat eigenlijk ook ja.© Missoni.

On the streets

Omdat de trend zo supermegacool is, werd -ie ook al veelvuldig geadopteerd door de vele streetstyle koninginnen en verschillende high street brands. Zo kwam Primark even geleden met het fantastische aquariumkleedje, en dat kunnen wij alleen maar toejuichen (kleedje hieronder rechts, spijtig genoeg niet meer beschikbaar)!
© Primark, Susie Bubble & Tumblr.

Ahhhhh ik voel mij al helemaal op vakantie. Het enige wat mij nu nog ontbreekt, is die fantastische aquatrui met golfpatroon in pailletjes (foto boven). Als jij je afvraagt waar je hem kunt shoppen, dan raad ik je aan de webshop van Emma Mulholland in de gaten te houden. En je portefeuille ook, oeps!© Susie Bubble, Koonhor & Tumblr.

Ben je net als ik helemaal in de ban van die stoere iPhone cover met kreeft? Dan heb ik supergoed nieuws, gewoon goed nieuws en slecht nieuws. Het slechte nieuws: hij is al lang overal uitverkocht, spijtig genoeg.

Het gewoon goede nieuws is dat ik heb kunnen achterhalen dat de cover ontworpen werd door Tory Burch, en dat zij wel vaker geniale covers maakt. Eentje om in het oog te houden dus! Het supergoede nieuws? Hou je nu klaar, en klik hier. You're very welcome!Dus wat denk je? Straks een plonsje wagen?

page loaded