Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

FAQ’s about shapewear

Door Tiany op 30.04.2014

Ben je nog niet helemaal in shape voor je favoriete zomeroutfits of dat strakke kleedje voor de trouw van je bestieWe have the answer for you: shapewear! In geen tijd geeft shapewear je een prachtig silhouette waar je mee kan pronken every day of the week. Sta je nog wat twijfelachtig tegenover shapewear. We hebbben hier de antwoorden op al jouw vragen. Get ready to get informed


© Dirk Alexander. 

Is shapewear enkel voor mollige vrouwen die zwembandjes willen camoufleren?

Neeee, natuurlijk niet. Shapewear is voor élke vorm van vrouw geschikt. Shapewear is de perfecte manier om je mooie natural shape te accentueren en echt in de spotlight te zetten. Je zal ook zien dat door het dragen van shapewear je zelfvertrouwen een boost zal krijgen, omdat je weet dat alles op z'n plek blijft zitten. Wist je trouwens dat celebrities onder hun designer dresses ook shapewear dragen? Queen Beyonce, Selena Gomez en Blake Lively zijn bijvoorbeeld al jaren fan

Draag je shapewear enkel onder kleedjes? 

Shapewear is multifunctioneel en kan gedragen worden onder alles waar jij je nog zelfzekerder in wilt voelen. Je kan bijvoorbeeld shapewear dragen onder je favoriete jeans of zelfs onder je lingerie

Kan je ondergoed dragen onder shapewear? 

Dit kan en mag, maar is zeker niet nodig. Shapewear is een vorm van lingerie die een corrigerende functie heeft. Normaal draag je deze dus zonder lingerie onder. Als je liever nog extra lingerie draagt, kan je dit zeker doen, the choice is all yours. Onder de meeste topjes, body's en jurkjes kan je nog een extra bh dragen voor dubbele versteviging. De shapewear verbergt de markeringen van je bh. Maar wanneer het gaat om shapewear met een extra ingebouwde bh, kan je er best geen andere onder dragen. 

Is shapewear niet te warm om te dragen in de zomer?

De stoffen van de shapewear worden zo gekozen dat ze te dragen zijn in ieder seizoen. In de winter zijn ze warm genoeg en in de zomer zijn ze zeker niet té warm


© Triumph. 

Blijft shapewear wel op z'n plaats zitten? 

Ja hoor, je moet zoals bij ieder kledingstuk er op toezien dat je de juiste maat draagt. Vraag dus zeker raad aan de verkoopsters om je maat te weten te komen. 

Wat is de beste manier om shapewear aan te trekken? 

De manier waarop je shapewear aantrekt is inderdaad essentieel om het maximale corrigerende effect te krijgen uit de shapewear. Je rolt de shapewear een beetje op en stapt langs boven in de topjes, broekjes, body's ... Daarna helemaal optrekken tot de gewenste hoogte en goedtrekken waar nodig. Net zoals bij een panty eigenlijk. 

Hoe was ik mijn shapewear het best? Steek ik het gewoon bij de andere kleren in de wasmachine? 

Net als lingerie, was je shapewear het best met de hand. Zo blijft het zijn kwaliteit behouden en heb je er langer plezier van. 


© Triumph

Welke shapewear kies ik voor onder welk kleedje? 

Triumph heeft iets perfect voor jou gecreëerd. Op hun site staat de Party Fit Finder. Zo kan je makkelijk uitzoeken welke shapewear je moet dragen onder je kleedje. Je kan natuurlijk ook langs een winkel passeren om het expertenadvies van een verkoopster te raadplegen. 

Is shapewear niet iets meer voor mijn omaatje? 

Vroeger was shapewear totally not done, denk bommabroeken à la Bridget Jones. Maar nu hebben merken als Triumph shapewear een sexy make-over gegeven. Je zal er fabulous uitzien met kleren of enkel met je shapewear. Wacht niet langer, loop snel naar de winkel en koop je 1ste shapewear setje! You won't regret it

Neem zeker ook eens een kijkje op de Facebookpagina van Triumph voor mooie, betaalbare shapewear. 

page loaded