Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sneak Peek Sneakers

Door Tiany op 29.04.2014

We all know it, sneakers zijn hot hot hot. En yes, ook tijdens de warme zomermaanden mogen een paar comfy sporty shoes niet in je kast ontbreken. Natuurlijk is een paar sweaty sport shoes niet echt aan te raden op een snikhete zomerdag. Maar, what about een paar luchtige plimsols of een paar super stylish en light Keds shoes? Yes, please! We geven jullie een glimp uit de nieuwste must-haves in sneaker land. 1 ding is zeker, de Franse modehuizen lijken wel een coup de foudre te hebben voor de sneaker. Let’s have a look!

Petit Bateau

De marinelook blijft forever classic, maar het very French Petit Bateau ondergng een make-over met stripes and florals! Deze tijdloze fashion classic is niet slechts een merk voor babyonderhemdjes, maar heeft zeker much more to offer! Wist je dat John Lennon in de 60's al fan was van zo'n comfy plimsol shoe? That's right, get your vintage tennis court shoe-look with Petit Bateau!

All  you need is KEDS

The real classic sneakers zijn die van Keds. Ze zijn available voor elke stijl en look, serieus. Of je nu houdt van fraaie bolletjes, een klein platformpje, of a whole lot of dots, they have it all! Ze verkopen ook loafers, maar wij zijn vooral in love with hun very cool sneakers

 

Gaastra

En we hebben nog meer Frans geïnspireerde schoenen! Gaastra uit Saint-Tropez heeft naast klassieke ballerina pumps ook een heel belle collection met sneakers in bright pink, felblauw en kersenrood

Liu Jo

We keep it glamourous! Bij Liu Jo kan je terrecht voor een not so ordinary sneaker. Denk aan gouden strookjes, glitters en prints. Ze weten duidelijk perfect hoe je een vleugje nonchalance kan combineren met een glamoureuze touch

Aigle

We hebben nog een final French sneaker! Aigle presenteert canvasschoentjes met camouflageprints voor de boys en liberty prints voor de girls. You can’t go wrong with Aigle, want deze Franse comfy shoes passen werkelijk onder elk paar skinny jeans of boyfriend trousers

Wij zijn klaar voor de zomer!

Met medewerking van Angela Donskaia 

page loaded