Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sam oh Sam Edelman: 10 reasons why I love you!

Door Aline op 29.04.2014

Loving Sam Edelman is easy... 

1. Gigi, the iconic flat sandal 

Sam Edelman werd in België bekend met zijn sandalen: platte, hoge, eenvoudige, glamoureuze, ... U vraagt, zij ontwerpen! Onder die mooie sandals hebben we ook Gigi, ondertussen een iconic Sam Edelman pair dat elke zomer opnieuw wordt uitgebracht en in een fris kleedje wordt gestoken. The choice is up to you ... (ps: staat perfect onder die Palazzo pants of maxi jurk!)

"The Gigi is the bikini for your feet" - dixit Sam Edelman -

2. Online shop

PING! Bij het woord online spitsen mijn oren automatisch, misschien het nadeel van een digital native te zijn, maar online shopping: I LOVE YOU. Klik, klik, klik, winkelwagentje vol, niet aanschuiven aan de kassa en netjes aan je deur geleverd. What's not to like?

Sam Edelman shop je online op de SE e-shop, maar ook op verschillende andere webwinkels als Zalando & Farfetch

3. Party + Sam Edelman = Perfect combo!

Sam Edelman knows how to throw a party. Vrijdag in Antwerpen was het de opening van Sam Edelman pops-up at Monar. Een échte party met pretty people, drinks & sunshine.  


4. Affordable Quality

Schoenen maken ons, vrouwen, gek (en uiteraard ook sommige mannen!). En vaak worden we nog gekker (van frustratie) wanneer we het prijskaartje van ons object of affection van dichtbij bestuderen. Sam Edelman daarentegen vult de niche tussen high end designer en high street op met zijn uitgebreide, hoog kwalitatieve en betaalbare collectie

Je hebt al een paar comfy Gigi's vanaf € 99,-. 

5. Lorissa, sexy as hell 

Deze Sam Edelman pump is zonder twijfel - naast Gigi - ook een icoon: gigantisch hoge hakken, studs en perfect opengewerkt vooraan. Het is terecht zonde dat deze pareltjes niet meer geproduceerd worden ... Go team Lorissa!

6. Outerwear & Jewelry

Yes, naast adorable shoes heeft Sam Edelman nu ook een beperkte collectie aan outerwear en juwelen. Goed voor ons, minder goed voor onze dierbare portefeuille ...

"Not your grandmother's pearls" - Sam Edelman over zijn juwelencollectie -

7. Looking for some #Samspiration?

#Samspiration, je leest het goed. Op de Sam Edelman e-shop vind je namelijk ook Sam's Girls, de blog vanuit het SE designhart in New York city. Je vindt er de laatste trends, foto's van Sam himself en uiteraard: shoes, shoes, shoes!

8. The man himself is divine ...

De Amerikaanse Sam Edelman is - en dit is een understatement - een schat van een mens. All American met een toothpaste smile, maar zonder twijfel met een gouden hart, bereid om elk interview te geven en een praatje te maken met al zijn fans. 

9. Gift card

Wat is er leuker dan cadeautjes krijgen? Juist! Cadeautjes geven. Uiteraard is het altijd fijn om een echt tastbaar cadeau te ontvangen, maar hoe onwaarschijnlijk ontzettend waarachtig blij zou ik zijn als mijn besties mij een Sam Edelman gift card zouden schenken voor mijn verjaardag op zondag 13 juli? Ja, dat lezen jullie goed: héél blij!

Je bestelt de Sam Edelman gift cards eenvoudigweg op de online shop

10. Sneaker-addict 

Dat ik een échte sneaker addict ben, hoef ik je niet meer te vertellen! Dat ik helemaal holder-de-bolder ben op 2 paar plimsoles uit de e-shop van Sam Edelman, dat is wel nieuws (al zal het jullie hoogstwaarschijnlijk niet verbazen!). 

Meet Braxton on the left en Becker on the right.

En dit was reden nummer 10. In alle eerlijkheid moet ik toegeven dat er ook nog een 11de reden is waarom ik Sam Edelman maar al te graag in mijn hartje sluit ...

Op de Sam Edelman pops up at Monar avond konden alle genodigden immers op de foto gaan met een golden pair of Sammies.

Op maandag 5 mei 2014 zal Sam himself dan ook zijn favoriete foto selecteren en die persoon wint een all-inclusive trip naar New York city met zijn/haar bestie

My #samstagram... Fingers crossed!

Pics © Sam Edelman, UPR, Pinterest

page loaded