Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In shape met shapewear

Door Tiany op 28.04.2014

Hey ladies, hoe zit het eigenlijk met die proud new years resolutions om een gezonder leven te leiden en zééééker 3 keer per week te staan zweten in de fitness? Busted? Ben je eigenlijk nog niet echt in shape voor de zomer? Geen nood, want ik heb een hulpmiddeltje waar jij je fabulous en zelfzeker in zult voelen. Let me introduce to you: shapewear

Shapewear zorgt voor een slanker en meer gestroomlijnd silhouette. Onder bepaalde jurkjes, rokken en broeken is dit ideaal om in no-time een killer body te hebben. Draag het niet enkel voor speciale gelegenheden, maar ook in het dagdagelijkse leven, want het is dé way to a beautiful shape

Zelf draag ik graag hoge pensilskirts, waar ik dan een bloesje insteek. Omdat deze soort rokken vooral aansluitend zijn aan de buik en de billen, vind ik het essentieel om hieronder shapewear te dragen. Shapewear is meestal high waisted en dus op maat gemaakt voor dit soort rokjes 

In mijn kleerkast hangen er veel kleedjes in dunne stofjes en hieronder kan shapewear ook niet ontbreken. Dunne stofjes zijn leuk en luchtig om te dragen, maar zetten ook al je michelinbandjes (klein of groot) in de kijker. Daarnaast zijn aftekeningen van ondergoed absolutely not done. De technologie van de shapewear doet perfect haar werk om je ondergoed helemaal onzichtbaar te maken. 

Vaak wordt er gedacht dat je shapewear enkel kan dragen onder rokjes en kleedjes, maar waarom draag je het het niet eens onder een skinny jeans? Omdat deze broeken zo aanpassend zijn, snijden ze vaak in je huid en creëren ze rolletjes, die we liever willlen vermijden, niet? Probeer dus zeker eens om bijvoorbeeld een high waist shapewearbroekje te dragen onder je favoriete jeans. Je zal zien dat je je plots veel zelfzekerder zal voelen. 

De masters of sexy shapewear, Triumph, brengt weer een prachtige lente- en zomercollectie uit. De pasvormen zijn nog beter en de modellen nog gladder. Daarnaast hebben ze nog wat leuke extraatjes aan hun assortiment toegevoegd als gevulde cups, verkoelende en zachte stoffen en lasercut technologie

De collectie bestaat enerzijds uit sexy & animalistic shapewear. Dierenprint in een lichte stof die je buikje verstopt, je billen lift, je dijen strakker maakt en je borsten voller doet lijken. Een sensueel figuur in 1, 2, 3. 


© Triumph.

Voor wie houdt van fijne stoffen en neutrale kleuren, heeft Triumph een andere lijn uitgebracht. De verfijnde kanten ontwerpen maken het figuur glad. De stuks in wittinten en met kanten details zijn ideaal voor wie van romantiek houdt en zeker voor aanstaande bruidjes om te dragen op hun perfect day

De collectie shapewear van Triumph ligt nu al in de winkels. Dus ga zeker eens langs of neem al een kijkje op de Facebookpagina van Triumph. Summer, we' re almost ready for you

Foto's Tiany © Dirk Alexander.

page loaded