Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Crop it like it’s hot

Door Lien op 27.04.2014

Dat we allemaal al eens voor deze mermaid crop top hebben gekwijld, daar twijfel ik geen moment aan. En dat dat niet verwonderlijk is, daar twijfel ik ook al geen moment aan. Want zeg nu zelf, wat is er fijner dan zo'n flowy hup-wij-willen-jouw-buikje-zien top?

Oké goed, een privéstrand en een Chanel Boy Bag misschien, maar laat ons daar nu vooral niet verder over uitweiden. Ahum.

Back on track Lieno, want waar ik eigenlijk naartoe wil, dat zijn de meest stoere crop tops van dit moment. En wie beter dan me, myself and I om voor jullie de allerleukste, allerstoerste, allerzeldzaamste modelletjes uit te zoeken, en jullie meteen ook te voorzien van alle verkoopsinfo?

Kredietkaart in de aanslag, iedereen? Dat dacht ik al, ja!

1. Watermeloenen? Euh ... ja supergraag! Helemaal zomers ben je in deze fruitige crop top van Zara (€ 12,95).

2. Voor de independent ladies onder ons: power to you! Deze "boys whatever" tee scoor je voor $ 30,- bij Nikki Lipstick.

3. Helemaal back to the 90's met deze Windows 95 T-shirt, beschikbaar bij Shop Jeen voor $ 45,-.

4. Buik bloot? Check. Armen bloot? Check. Dit luchtige exemplaar shop je bij Asos (€ 30,90).

5. Een designer crop top, dat moet ook al eens kunnen hier bij Belmodo. Deze van Kenzo vind je voor een 'kleine' € 105,- bij Net-a-Porter.

6. Mermaids, mermaids, mermaids, ze zijn echt razend populair. Voeg deze crop top van AND Clothing snel toe aan jouw zomergarderobe! (£ 13,99).

7. Well good morning to you too! Je waant je helemaal in L.A. met deze stoere cropped tee van Zara (€ 19,95). Ahhh vakantie ...

8. Nog zo eentje om helemaal in de vakantiesfeer te blijven, dit exemplaar van AND Clothing. Je shopt hem voor £ 12,99, en die flamingo's? Die krijg je d'er gratis bovenop!

9. Deze Kenzo lookalike is met zijn zwart-groen-gestreepte achterkant een ware eyecatcher. Beschikbaar bij NastyGal voor € 34,73.

Zooo, dat was weer een serieuze bevalling! En, en, en, wat vind jij ervan? Ga jij deze zomer ook massaal aan de crop tops?

page loaded