Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Made in Belgium

Door Koen op 26.04.2014

Hippe 20'er Magali Pinchasi is altijd al gefacineerd geweest door juweeltjes en wat nog. Na haar studies volgde ze dan ook een jewelry design course in het ultrahippe Londen en gaf haar Tel Aviv holiday get-a-way de doorslag voor het opstarten van BE by Magali Pinchasi.

BE by Magali Pinchasi staat voor 100% handmade en 100% Belgisch! Key in haar creaties is kleur, kleur en nog eens kleur! Je hebt dan ook de keuze uit een rijkelijk aanbod leuke kleurtjes en oneindige combo’s!

De fashionable bracelets zijn te verkrijgen bij Princess Blue en Marcoz in Antwerpen, Smets in Brussel en Blossoms & Design in Wilrijk!

Ook internationaal zijn de leuke hebbedingetjes te verkrijgen, vertoef je in Israël, meerbepaald Tel Aviv, plan dan een shoppingtrip in naar Mel’s Boutique!

Deluxe by Magali Pinchasi is de nieuwe, ietwat duurdere collectie, bestaande uit prachtige juweeltjes in wit, roze of geel goud! Gepersonaliseerde halskettingkjes maken jouw favorite piece of jewelry 1 of a kind!

Naast leuke juweeltjes ontwerpt de Antwerpse schone ook unieke haarbanden met leuke prints, i-de-aal voor die sunny days to come

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded