Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Welcome to #Kiriland

Door Michael op 25.04.2014

Our miss T. did it again! Woensdagnamiddag 23 april was het zover. Tiany stelde haar moeder-dochter collectie #Kirilove for Essentiel voor. For this special launch opende Essentiel haar deuren voor alle genodigden.  


The power ladies, Inge Onsea & Tiany, caught on camera! 

Essentiel HQ, een prachtig gebouw in Haussmann stijl, was het decor voor een fashion circus extravaganza! Buiten werd je begroet door jongleurs en draaide een old fashioned paardenmolen. Zijn we in Parijs terechtgekomen? Mais non, we zijn in Antwerpen

Vintage circus fashion party! 

De festivities waren natuurlijk binnen. #Kirilove nannies stonden aan de deur klaar om de kids te ontvangen en hen te begeleiden naar de wondere wereld van #Kiriland


Enkel happy faces in #Kiriland. De mini me’s konden zich creatief uitleven in het uittekenen van hun eigen ontwerpen. Je kon zelfs je eigen kleedjes creëren in #Kirilove for Essentiel fabrics. A girl's dream come true! 

Ondertussen konden de mommies de collectie rustig bekijken en genieten van een glaasje grown up bubbels bij de bar. De kindjes mochten voor 1 keer hun buikje vullen met sweet cotton candy & popcorn en als icing on the (cup)cake zorgde Foodsie voor overheerlijke cupcakes. 


Let's kick some piñata's ass! 

De piñata maakte het feestgebeuren compleet. Na enkele goede slagen kwamen de sweets uit de lucht vallen. Aanvallen maar!

In love with #kirilove 


Eva Daeleman - Siska Schoeters met haar mini-me. 

The most fashionable bloggers en bekende mama’s waren aanwezig, maar ook de lucky Belmodo & Essentiel winnaressen waren uitgenodigd. Tiany nam haar 2 schattige designer sterretjes mee, gekleed in hun eigen creaties of course.Pics © Belmodo en Essentiel. 

De kleintjes kregen een #Kirilove tasje gevuld met Lego goodies, maar ook de mama’s werden verwend met een exclusieve #Kirilove for Essentiel key chain. De kindjes uitgespeeld en mama’s uitgeshopt? Dan was het tijd om huiswaarts te keren. Wij hebben zo’n stiekem vermoeden dat de woensdagavond heel rustig was ten huize van de #Kiriland mommies.  

Wij bij Belmodo kunnen niet fier genoeg zijn op onze fashion goeroe en haar mini-me’s! Job well done, miss T.! 

Heb je geen golden ticket voor #Kiriland kunnen bemachtigen? No worries. De collectie is nu verkrijgbaar in alle Essentiel stores en is ook online te koop bij Essentiel

Overige foto's © Jens Mollenvanger.

page loaded