Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

(Nog) sexyer in lingerie

Door Tiany op 25.04.2014

Heeft je garderobe nood aan nieuwe lingerie? Of heeft de big spender in jou gewoon zin om te investeren in een nieuw lingeriesetje? Dan heeft Simone Pérèle misschien wel eentje dat jou bevalt.

De nieuwe collectie is all about het ontwaken van de zintuigen. De lijn is gedurfd, geraffineerd en vrouwelijk. Met andere woorden: everything a woman can wish for. De bewerkte kant, transparante laagjes en luchtige reliëfborduursels zorgen voor een hoog couturegehalte. Well done, Simone Pérèle.

De toppers van de collectie zijn de body in eyelash lace en de poederroze bustier die afgewerkt is met zwarte kant. 100% hotness.

Smaragdgroen en cranberryrood zijn de 2 kleuren die we van harte welkom mogen heten in de nieuwe collectie. En Simone Pérèle heeft nog een verrassing in petto: het kiest in de toekomst voor een nieuwe strategie. Britse fotografe Mary McCartney - dochter van Paul en Linda McCartney - ontwierp een nieuwe huisstijl, waaronder een nieuw logo.

 

 

De foto’s van de modeshow zien er gorgeous uit en laten ons zelfs een beetje (or a lot) wegdromen over de backstage van een hautecoutureshow. Als kers op de taart toont Simone Pérèle ons ook foto’s die backstage genomen zijn en gunt ons op die manier een unieke blik behind the scenes. We like it.

Kijk hier waar je de lingerie kan kopen.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded