Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wat niet te doen when wearing white

Door Koen op 24.04.2014

zomertrend voor dit seizoen is on-ge-twijf-eld wit, wit en nog eens wit! Vrouwelijkheid wordt niet langer uitgedrukt in layers and layers of dark fabric, maar heeft een nieuwe aanpak.

Daarom gaan we deze zomer resoluut voor all things white! Maaaaar wat moet je nu juist niet gaan doen, when dressed up in white?!

1. A picknick in the park, on a lovely sunday afternoon, doesn't go well with white!

Je denkt ‘Oh sunny day’, tijd voor een picknick in het park.. Wel voor je de deur uitgaat, denk 2 keer na over die all-white outfit, it maybe in fashion, but you maybe out before you know it! Want staat picknicken niet meestal gelijk aan gezellig keuvelen op een geruite plaid op het G-R-A-S?! Vermijd wit op little get-togethers in the park! Ga voor comfy boyfriend jeans of een kleurrijke summer dress in de plaats!

2. Never EVER eat chocolate when driving your car!

Zin in wat lekkers tijdens het rijden, sugar cravings, we all have them! Maar alvorens je een voorraad chocolade inslaat, beeld je even volgend scenario in ... Gehaast spring je de auto in, op weg naar die ene glamourous party en bedenk je net dat je nog niet gegeten hebt. Je hebt zin in iets zoets en haalt een stukje chocolade boven, wat kan dat toch heer-lijk smaken! Met een tevreden lach op je gezicht, check je vlug even je make-up, om toch maar geen chocolade aan je wangen te hebben hangen. Eenmaal aangekomen, stap je uit en ontdek je een huuuuge chocolate stain op je favorite white skirt! Bad karma denk je dan!? Mijn antwoord... eet GEEN chocolade wanneer je met de auto rijdt!! 

3. Don’t put on something white when baking cookies with the kids!

Ie-de-reen kent de legendarische scène uit SATC wel wanneer Charlotte, ijverig als ze is, beslist koekjes te maken met haar darling kids! Multitasking de telefoon, de oven en haar kiddo’s gebeurt het onvermijdelijke; 2 rode verfhandjes, strategisch geplaatst dan nog, op haar vintage Valentino skirt! Hemeltjelief, als fashionista pur sang mag je je dit gewoon niet inbeelden! Laten we snel naar het volgende overgaan! 

4. To not wear white when preppin’ your green juices!

Wij bij Belmodo, in het bijzonder @belmodobie zijn all about living the healthy life en detoxen from time to time met yummie juices! Ideaal wanneer je deze enkel hoeft op te halen bij je local juice bar, maaaaar wanneer je de gezonde sapjes zelf in elkaar moet flansen, druk ik je graag op het hart voorzichtig te zijn en vooral geen wit te dragen! Double check het slot op je blender en haal die transparante raincoat maar uit de kast!

5. Never wear white when your mascara isn’t waterproof!

Het is on-waar-schijn-lijk belangrijk een goede WATERPROOF mascara in huis te halen, want wat als je die watervallen van je niet meer onder controle hebt en je nu juist een witte top plus broek aanhebt? Mascara everywhere and you will care

So ladies, mijn advies voor deze zomer... ga re-so-luut voor all-things-white! Wit op witte outfits, mix and match wit op jeans, blijf trouw aan black & white klassiekers, maar for the love of God stippel je acties zorgvuldig uit and think things over, want before you know it, ben jij het die de trend het park uitslaat. 

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded