Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Trend: Palazzo pants

Door Lien op 24.04.2014

Boooooonjour Belmodo lovèrs! Ik weet niet wat dat hier is vandaag, maar die freaking palazzo pants geven mij zo'n overheerlijk Frans gevoel. Want jep, de allernieuwste trend op broekgebied is vraiment très très chique!

Flowy broekspijpen, flashy prints en heel erg oversized: de palazzo pants zijn perfect voor een zomers avondje flaneren op 1 of andere boulevard. Mét lover aan je arm natuurlijk, ik zie het al helemaal zitten! Jij ook zeker? Snoepertje!


© ManRepeller.

De trend ontstond in lang vervlogen tijden, toen ze Marlene Dietrich en Katharine Hepburn aan hun onsterfelijke fashionista-status hielpen. Sindsdien komt en gaat de trend telkens weer, en wij zijn superblij dat de wijde broeken nu weer helemaal terug in zijn.

Waarom, vraag je? Heel eenvoudig: ze staan heel gesofisticeerd, zijn dankzij hun flowyness perfect geschikt voor de zomer en geven ons tegelijk genoeg bedekking om ons echt he-le-maal op ons gemak te voelen. Yeah!© Pinterest & KarlasCloset.

Het spannende aan palazzo broeken is dat je ze in alle vormen en maten vindt: satijn, linnen, geprint, effen, donker, licht, casual, opgekleed, you name it, they've made it. Mijn persoonlijke favorieten, dat zijn absoluut de broeken in tropische print.

Al moet ik toegeven dat een volledig wit exemplaar ook echt superstijlvol is. Ik zie me er zo al een stapje mee in de wereld zetten. Felle lippenstift, haren strak in de plooi, cocktailtje erbij, sounds like a wonderful night to me!


Stylinggewijs kan je met je palazzo pants ook echt alle kanten uit. Je maakt hem heerlijk casual door er een oversized topje of een stoere crop top overheen te gooien. Fijn sandaaltje eronder, haar in een knot and you're good to go.

Maar je kan je losse broek ook heel erg fancy maken, en dat doe je door er een chique blouse en een blazertje bij te dragen. Felle lippenstift en strappy sandalen met een hak maken jouw look helemaal af. En als het iets frisser is buiten, trek dan vooral je lederen vestje aan! Stoehoeer ...
© Fashionvibe.net, Pinterest & KarlasCloset.

Goede tip: je zou misschien denken dat een losse top op zo'n wijde broek wat van het goede teveel is, maar het staat verrassend mooi! Zorg alleen wel voor mooie verhoudingen: denk stijlvol flowyyou really don't wanna overdo it ...

 
Susie Bubble slaat - wat mij betreft - de bal hier toch wat mis. Elin Kling daarentegen ...

Heb jij ook al helemaal zin om deze trend te rocken, dan geef ik je graag nog de mooiste palazzo pants mee die je op dit moment in ZARA kan scoren. Shop away my sweeties!

1. Klassiek zwart voor € 39,95.
2. Tropisch blauw voor € 49,95.
3. Deze groene is voor mij, sorryyyy! Nee, nee, grapje, je shopt hem voor € 39,95!

page loaded