Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Timberland #inmyelement

Door Tiany op 24.04.2014

Timberland associeert men meestal aan de übercoole boots, boat shoes, … Maar achter deze wereldwijd bekende schoenen schuilt een timeless apparel collectie. Met een nieuw designtalent aan boord van hun Londens design team blaast Timberland a fresh air in hun collectie. Met een Timberland outfit voel je je helemaal in je element. Om de collectie een gezicht te geven lanceert het merk de campagne #inmyelement

Om de #inmyelement collectie te benadrukken besloot Timberland samen te werken met sterke persoonlijkheden such as: acteur Stijn Steyaert, dancer/writer Ish Ait Hamou en rapper Nag. Let me take you into their Timberland universe.

Acteur Stijn Steyaert voelt zich helemaal in zijn element op de locaties Kattendijkdok en Het Eilandje in Antwerpen waar hij de diversiteit van de verschillende kledingstijlen kan observeren. Comfort en duurzaamheid vindt hij heel belangrijk, daarom koos hij voor een button down-hemd van Timberland. Net als veel leeftijdsgenoten koestert hij vakmanschap. Timberland is een iconisch merk dat symbool staat voor deze waarde. Stijn Steyaert is nog steeds onafscheidelijk van zijn Timberlands. Hij draagt ze onder een comfy outfit om te werken, op citytrip te gaan, maar even goed onder een geklede outfit voor een familiefeest.

Choreograaf en danser Ish Ait Hamou, bekend als jurylid bij So you think you can dance bracht onlangs het boek Hard hart uit. Zijn inspiraties voor zowel het schrijven als het dansen vindt hij in de groene oase de Drie Fonteinen in zijn woonplaats Vilvoorde. Tijdloosheid, duurzaamheid en authenticiteit zijn essentiële waarden. Ish vindt het belangrijk dat kleren goed gemaakt zijn en goed zitten. De artisanale touch van vakmanschap valt duidelijk op te merken in de persoonlijke visie en ziel van Timberland.

Rapper Nag a.k.a Benjamin Hertoghs voelt zich in zijn element in de stad. Gepassioneerd door graffiti tijdens zijn tienerjaren maakt dat hij als graffiti-artiest een eigen kijk heeft op de stad. Zijn intuïtie brengt hem naar nieuwe plekken waar anderen nooit aan zouden denken. Kleren die goed zitten en tegen een stootje kunnen zijn voor Nag heel belangrijk. De parka van Timberland is zijn ultimate favorite item. De gebruikte materialen en comfortabele snit worden mooier doorheen de jaren

Op zoek naar een outfit waar je je helemaal in je element in voelt? Neem dan zeker een kijkje op de Timberland website en ontdek de hele apparel collectie.

Foto's campagne © Sien Josephine Teijssen.

Met medewerking van Céline Radelet.

page loaded