Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lang leve de sneakers

Door Michael op 24.04.2014

Converse All Star brengt een ode aan niemand minder dan … zichzelf, en meer bepaald aan zijn originele sneaker die het levenslicht zag in 1970. Long time ago! Je kan the brandnew shoes spotten onder de naam Chuck Taylor All Star ’70.

De nieuwe sneakers laten je een moment van pure nostalgie ervaren: ze zijn geproduceerd in de originele kleuren van 1970. The new ones look like the old ones, maar de echte All Star-addicts merken het verschil, without a doubt!

De zool is steviger en heeft een lichte shiny look, zoals de neus. De witte upper bestaat uit premium, dikker canvas en de veters zijn volledig gemaakt uit katoen. Aan de zijkant is de sneaker bewerkt met vintage stiksels. Voor wie into All Stars is, maar ze niet comfortabel genoeg vindt, is de nieuwe collectie a gift from heaven.

De nieuwe sneaker is een remake van de oude, maar is kwalitatiever en comfortabeler. What more do we want? Die-hard sneakerfans kunnen de schoenen nu kopen in een Converse verkooppunt of online. De schoenen kosten € 84,95,-.

Met medewerking van Jana Limbourg.

Foto's © Converse.

page loaded