Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Shaun Ross voor Bent van Looy

Door Michael op 23.04.2014

Bent van Looy is een creatieve duizendpoot. Hij woont al 7 jaar in Parijs, capital of culture and couture, was frontman van de happy technicolor-loving band Das Pop, jurylid bij The Voice én hij bracht onlangs zijn solo album Round the Bend uit.

Maar, did you know about The Jante Law?  Zijn kledinglijn is very underground, maar heeft een fashion gehalte dat over the limit rijkt!

Je merkt duidelijk de invloed van Bents persoonlijkheid: een pastel color liefhebber met een vleugje mysterie, een hoge dosis artistiek talent en een intelligente look. Ja, een soort dreamy artist from Paris, liefst met een moustache en bruine brogues aan de voeten.

We stellen jullie voor aan zijn SS2014 collectie. Neem het maar au sérieux, dit is een blend van fashion modelling en contemporary dance op excellent niveau!

New York based kunstenares Jessica Yatrovsky regisseerde dit pareltje van fragiele en modieuze perfectie. Naast model Greg Mcgoon flaneert niemand minder dan it-boy uit de fashion world Shaun Ross op deze misty en dreamy setting. Het filmpje werd zelfs al gefeatured op Wild Magazine en betovert je met deze subtiel romantische fashion short film.

Vergeet ondertussen niet de original, classy en dreamy menswear te checken. Capri broeken, pastelkleurige hemdjes in bananengeel en babyblue, hoog opgeknoopte hemdjes, beige opa blazers en heel veel klasse. Oui, c’est chique et magnifique!

Meer info over verkoopspunten en collectie vind je op de website van The Jante Law!

Met medewerking Angela Donskaia.

page loaded