Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De zomer van Dorothee

Door Angelique op 23.04.2014

Dorothee Schumacher - die onlangs nog een winkel opende in Antwerpenis all about girl power! Haar SS2014 collectie is daarbij een ode aan de vrouw en de kracht van vrouwelijkheid!

Het Duitse fashion label blijft de trend zetten met transparante looks. Het creëren van de perfecte balans tussen sportief en sensueel is key én ultratechnische materialen worden gecombineerd met subtiele see-through effectjes!

Qua print blijft Schumacher in minimalistische sferen vertoeven mét een speelse twist uiteraard. Prints, borduurwerk, vlijmscherpe bindingen en perforaties gaan samen met zijde, neopreen en crisp katoen.

Van exploderende sterren en dansende stippen tot futuristische bloemenmotieven met highly charged twists!

Puur wit weerspiegelt een nieuw vrouwelijk zelfvertrouwen zonder de nood voor decoratieve kleuren! Sophisticated en nauwaansluitende jurken, scherpe jassen en dress coats, casual looks in vloeiend zijde en statement accessoires, dat is waar het om draait dit seizoen!

Van dynamisch tot gedistingueerd: deep-blue nuanceert tussen space blue en galactic. Blauw definieert een soort van ‘gentlewomanlyattitude wat resulteert in een verfijnde look!

Boxy shapes als tribute voor het fragiele silhouette. Slanke tailles en nonchalante, wijde broeken vormen de kernelementen van de lady dandy look - en haar zelfverzekerde garderobe.

House of orange vormt een sterk en gelijktijdig statement én vormt het ultieme synoniem voor positieve energie. Humoristische extravagance in sportswear wordt gecombineerd met sophisticated elegante snits en handgeschreven baseball-style slogans in fijn cashmere … lovin’ iiiit!

Met medewerking van Paulien Eerebout. 

page loaded