Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

100% Stromae’ish

Door Koen op 23.04.2014

The English college look: boring? Very sexy lijkt ons een betere omschrijving. Time to meet Mosaert. Dat is een Belgische organisatie die actief is in verschillende sectoren: fashion, muziek, video, grafisch design en fotografie. Anything else?

Misschien had je het al door, maybe not, maar Mosaert is een anagram van Stromae. Als artistiek directeur behoort de befaamde zanger tot de crew. Kledij dragen van Stromae himself: how cool is thatFor the very 1st time lanceerde Mosaert een capsulecollectie. De collectie, die bestaat uit 6 000 stuks in totaal, wordt verspreid over heel Europa, en dus ook bij ons in België, lucky us!

   

De collectie bestaat uit 4 soorten polo's en 4 soorten sokken, die elk een klassieke snit hebben. De kledij is bedrukt met roosters en isometrische perspectieven en is afgewerkt met African wax kleurmotieven en bedrukkingstechnieken. It’s all in the details. De collectie herkennen, moet wel lukken, don’t you think?

   

De T-shirts kosten € 90,-. Voor de sokken betaal je € 17,-. De hele collectie bestaat uit uniseks kledij, zowel voor volwassenen als kinderen. Very efficient!

Already in love? De collectie is te koop bij Hunting and Collecting in Brussel. Als je liever van thuis uit shopt, kan je online bestellen.

Met medewerking van Jana Limbourg.

Foto Stromae via destandaard.be.

page loaded