Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zomertrend: dropped waist

Door Aline op 22.04.2014

De dropped waist dress brengt bij de meesten onder ons hoogstwaarschijnlijk een Great Gatsby jaren '20 gevoel naar boven en toegegeven, de film heeft misschien wel voor een revival van de extra lage taille gezorgd, maar deze zomer draag je hem op een nieuwe manier ... 

Niet op de a-little-party-never-killed-nobody wijze als Daisy Buchanan, maar wel op relaxy-to-the-maxy summer 2014 way!

Dropped waists on the streets 

Chiara Ferragni, Linda Tol en Rumi Neely zijn al helemaal verkocht voor de speelse jurkjes met dropped waist. Je kan ze overdag dragen om naar het strand te gaan, 's avonds voor een zomerfeestje of zelfs om mee naar je werk te gaan. Kies gewoon de juiste accessoires voor elke gelegenheid and off you go... Flaunt away!

Beachtime: combineer je jurk met een paar kleurrijke flipflops, een oversized hoed en grote strandtas. 

Working gal: maak je look wat edgy: ga voor een stijlvolle loafer of slip-on, een lederen handtas en werk af met een blazer of lederen vest. 

Party hardy: steek je haren op, trek je killer heels aan onder je kleedje en werk af met een statement juweel. 

Fashionistas in their dropped waist dresses

Ook de rich & famous adopteerden de dropped waist. Miroslava Duma & Sienna Miller gingen voor een normale jurk, maar Victoria Beckham ging voor een extreem oversized exemplaar van haar eigen collectie.

I DIE.

De lichtblauwe jurk staat zeer hoog op mijn wishlist, maar iets zegt mij dat hij enkel perfect past bij ladies met size 0 ...

Budget friendly dropped waist dresses chez Zara


Zara maakt deze überschattige trend natuurlijk weer toegankelijk voor the bigger audience. Je shopt er immers al een mooie dropped waist dress vanaf € 29,95 ... 

Clockwise:
1. Bloemenjurk - € 49,95
2. Jurk met applicatiekraag - € 49,95
3. Stippenjurk met smalle bandjes - € 39,95
4. Zwart wit jurk met ronde kraag - € 29,95

Pretty in pale blue: Elien from Dogs & Dresses 

De mooie Elien van de Belgische blog Dogs & Dresses is ook helemaal on trend met haar lichtblauwe dropped waist dress van Asos.

Geïnspireerd op het oversized modelletje van Vicky B? Zou best kunnen, alleszins perfect geslaagd in combo met de Doc Martens!

Pics © Chiara Ferragni, Linda Tol, Rumi Neely, Elien Migalski & Pinterest

page loaded