Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nicole Kidman goes rockchick

Door Koen op 22.04.2014

Ze mag dan al 47 jaar zijn, Nicole Kidman ziet er nog altijd gorgeous uit. En dat bewijst ze in de prefall 2014 collectie van Jimmy Choo.

Nicole Kidman is a rebel! Althans, dat moest ze toch voor even zijn. De blondine belichaamt de attitude van de nieuwe collectie like a pro: stoer, rebels en glamourous. Als de items uit de collectie even stoer en rebels zijn als Nicole Kidman zelf … Dat belooft.

De campagnefoto is een mix van nonchalance, verleiding en uitdaging. De bekroonde Oscaractrice neemt een nonchalante houding aan die erg sexy is door haar uitgesproken décolleté, eindeloos lange killer legs en verleidelijke blik. Om dan nog maar te zwijgen over die boots! Quelle femme fatale!

Het is niet de eerste keer dat het schoenenmerk werkt met de topactrice. Het is intussen al het 4de seizoen dat ze samenwerken. Jimmy Choo weet dus al welk vlees het in de kuip heeft. En dat komen wij in mei 2014 ook te weten, want dan wordt de campagne over heel de wereld gelanceerd. Maar voor diegenen die nu al niet meer kunnen wachten, no problem, gewoon even onderstaand filmpje checken.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded