Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Haar en sjaals: twist it, tie it, love it!

Door Michael op 21.04.2014

Sjaaltjes, ze dienen niet alleen om rond je hals te dragen. Dat is ook wat Sarah Miny wil bewijzen met haar DIY boekHaar en sjaals in de knoop”, wat ondertussen ook al haar 3de boek is. You go girl! En met de zomerfestivals in het vooruitzicht komt dit boek natuurlijk als geroepen. Pukkelpop, Best Kept Secret, We Can Dance - a.k.a. the Coachella of the Belgian coast - here we coooooome


Sarah's customized slippers en ook om je camera rond je nek te hangen had ze een modieus trucje. 

Ze stelde haar boek voor bij Veritas Hasselt en demonstreerde hoe je op een originele manier je outfit net dat tikkeltje hippie chic kan geven met een dun sjaaltje. Zo versteld stonden we, nooit gedacht dat je zoveel wegen opkan met een eenvoudig sjaaltje ... Dat Sarah obsessed is met sjaaltjes en er ondertussen al een heel aantal bijeen heeft verzameld, geeft ze ook eerlijk toe: 

"Als ik op vakantie ben geweest, heb ik altijd wel een sjaaltje bij als souvenir. Heel handig als extra voor je zomeroutfit." - aldus Sarah -


v.l.n.r. het 'boho bandje' en 'de draai'.

"Haar en sjaals in de knoop 2" staat boordevol styling tips en how-to's om verschillende soorten haardbandjes te maken. Our favourite? Het 'boho bandje', dat super easy te knopen is met een vierkant of langwerpig sjaaltje. Ook met een rechthoekig exemplaar kan je heel wat creaties maken, zoals 'de draai'. Hiervoor moet je je sjaal helemaal opdraaien, vervolgens de 2 uiteinden vastnemen en opnieuw alles in elkaar draaien. Too difficult? In het boek staat elke techniek step by step uitgelegd met rijkelijk illustrerende foto's. 

Maar Sarah gaat nog een stapje verder en ook haar basisaccessoires als een horloge, handtas of ketting krijgen een extra sjaaldetail. Nog last minute een extra chique touch geven aan je outfit? Dan komt dit boek als geroepen!

En het lijkt alsof aan het goede nieuws geen einde komt, want binnenkort komt er ook nog een 4de en 5de boek aan, alvast iets waar wij enorm naar uitkijken. This girl has found her passion!

Haar en sjaals in de knoop 2
Sarah Miny
€ 19,99
Uitgeverij Lannoo

Foto's © Lannoo & Belmodo. 

Met medewerking van Inga Lenaerts. 

page loaded