Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hot: Chanel headphones

Door Lien op 20.04.2014

Mijn zoektocht naar Chanel espadrilles heb ik inmiddels gestaakt wegens te veel moeite, maar vrees niet lieve bankrekening: binnenkort mag je weer op dieet! Wahaant dit keer ben ik helemaal zot scheef aan het gaan voor ... de Chanel headphones, oh ja!

Ze zijn - hoe kan het ook anders - helemaal zwart en gemaakt uit quilted leder. Heel leuk detail: ook het opberghoesje is volledig in stijl! Alleen al voor het ini mini logootje op je oren zou je het al doen, niet?

Het leuke aan dit hele verhaal? Het is de allereerste keer dat Chanel hoofdtelefoons ontwerpt, en geweldig dat Chanel ze ook daadwerkelijk verkoopt want laat ons eerlijk zijn: ik denk dat we allemaal wel een beetje teleurgesteld waren toen we hoorden dat de couture sneakers niet te koop zouden zijn ...

En als je je verder nog afvraagt hoe het zit met de muzikale kwaliteiten van de headphones, dan kan ik ook daar al een tipje van de sluier lichten, want het accessoire komt er in samenwerking met hoofdtelefoonmerk Monster. Very high quality dus!


The Karl is zelf grote fan ...

Superveel meer kan ik je er op dit moment spijtig genoeg nog niet over vertellen, want zowel de informatie over prijs als lanceringsdatum blijft voorlopig nog top secret.

Maar wij zouden Belmodo natuurlijk niet zijn als we bij deze niet plechtig zouden beloven om je op de hoogte te houden ... Pinky swear!

page loaded