Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gespot: MyFirstDiamond

Door Angelique op 20.04.2014

New fashion jewelry gespot in Parijs! Parijs staat bekend voor zijn prachtige couture en juwelen. En nu hebben we een nieuwe juwelencollectie uit de modestad gespot. MyFirstDiamond is een leuke en trendy collectie met gekleurde armbandjes met een schattig diamantje. Diamonds are a girls best friend!

De armbandjes zijn gemaakt uit vinyl en verkrijgbaar in 30 kleuren. Felle tinten, pastels en neutrale kleuren. We want them all! De gekleurde bandjes zijn onderling verwisselbaar zodat je het armbandje kan aanpassen aan je outfit. Very nice! Deze beauty’s hebben een sluiting in 925 zilver en een fijne diamant van 0,03 karaat. Je kan de armband makkelijk zelf op maat zetten of veranderen in een ring. Easy and fun!

De collectie is ontworpen in Parijs. Maar ook de hollywoodsterren zijn fan. Rihanna is het gezicht van MyFirstDiamond en draagt het witte armbandje overal. Ook de fashionista’s beginnen de trendy armbandjes te ontdekken. Yes girls, het is nu het moment om een MyFirstDiamond aan te schaven zodat je als 1ste kan pronken met dit juweeltje. Be a real fashionista!

Wil je ook je 1ste diamantje? MyFirstDiamond is verkrijgbaar bij Au Fil du Bonheur, Chaussée de Waterloo 121, 1640 Waterloo. Geen zin om ver te rijden, ga dan naar de webshop en kies een leuk kleurtje uit voor € 79,- per stuk. In elk doosje zit nog een extra bandje om mee af te wisselen. Super! 

Wil je meer info over Belgische verkooppunten? Check dan zeker de Facebookpagina van Style In Motion.

 

 

 

Foto's © MyFirstDiamond.

Met medewerking van Ellen Aernouts

page loaded