Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

White Birkenstocks, yes please!

Door Aline op 19.04.2014

B.I.R.K.E.N.S.T.O.C.K

Ik spel het even voor jou, laat het heel goed doordringen, want dit Duitse orthopedische sloefke is back on trend. Of misschien gewoon on trend, ik heb namelijk geen idee of het al eens eerder in het verleden door fashionista's werd aanvaard...

Uiteraard, zoals het een échte trend betaamt, zijn slechts een aantal modelletjes in specifieke kleuren toegestaan in fashion land. Dit jaar is het de Birkenstock Arizona in wit natuurlijk leder die met de prijs van absolute must-have gaat lopen.

Ik spotte het sloefje on the streets bij verschillende ladies waaronder Leandra Medine van The Man Repeller en Deni Elias van The Chic Muse. Ook Kate Moss is trouwens niet vies van een Birky'tje meer of minder ... Ze was zelfs al weg met de trend toen hij nog geen trend was, we spreken hier natuurlijk wel over miss Moss, maar toch ... 

Het beste van heel de Birky-trend moet trouwens nog komen: spotgoedkoop. Een paar witte, lederen slip-ons kosten je op Zalando slechts € 54,95, daarvoor kunnen we al eens trendgevoelig zijn, neen? 


Pics © Chic Muse, The Man Repeller & Pinterest.

page loaded