Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Are you in or OFF-Love?

Door Koen op 19.04.2014

Voor de SS2014 collectie inspireert het grungy ‘Eleven Paris’ zich op de OFF-Love, een volk dat volledig afgesloten leeft van de moderne beschaving en dat hun naam ontleent aan spirituele en muzikale meester, de artiest OFF-Love.

Het Franse label koos pretty boy Jimmy Q om wat edgyness aan de collectie te geven! And oh boy how we're loving it!

Met idolen als TLC, Nirvana, The Smashing Pumpkins, … en een overtuigend geloof in de Nintendo-revolutie zitten de OFF-Love gekluisterd aan het scherm en zijn ze addicted to junkfood.

Bomberjacks, afgewassen jeans, oversized sweats en kleurrijke combo’s definiëren de OFF-Love look. De all-over prints zijn geïnspireerd op China, het oosterse en het exotische. I hear summer calliiiiing!

De jaren ’90 worden volledig geabsorbeerd en Yin&Yang vormen de spirituele power. Sportieve looks en grunge, Chinese astrologie en iconen uit de popcultuur worden met elkaar gemengd in een nostalgische spring/summer collectie!

So gents, get ready for a kick-ass summer with Eleven Parissss! 

Met medewerking van Paulien Eerebout. 

page loaded