Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Youth Machine: overdosis awsomeness

Door Loes op 18.04.2014

Soms wil je even gek doen. Mode niet zo serieus nemen, lekker doen waar je zin in hebt en je tong naar alles en iedereen uitsteken. Nèh, ons Cara is er niks tegen!

En vandaag is zo’n dag dat ik het leven niet zo serieus wil nemen, lekker wil verdwijnen in mijn oversized sweater terwijl ik awesome eventjes lekker niks doe. Ken je dit gevoel? Now, you re going to lalalalove Youth Machine.

Grote sweaters en T-shirts die jouw outfit met 100 bonuspunten upgraden in coolness. Deze items steken de draak met gekende merken. Nee, niet de klassieke Hermès en Gucci-grappen die we al kennen, met deze stuks kom je nog wel origineel uit de hoek. Ze gebruiken popcultuur - Andy Warhol wise - op een ironische wijze.

"We are too young to be defeated" luidt het bij dit Amerikaanse merk. Ik kan het niet nog meer eens zijn met deze slogan. Fan? Ik? Yes baby

Foto's © Youth Machine.

page loaded