Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Michelle Williams werkt opnieuw samen met Louis Vuitton

Door Kim op 18.04.2014If it ain't broke, don't fix it - iets wat ze bij Louis Vuitton ook moeten gedacht hebben. Actrice Michelle Williams mag voor de 2de keer haar gezicht lenen aan de campagne voor de bekende tassen, de beelden van FW13 kan je nog eens bekijken in het Belmodo artikel "Michelle Williams voor Louis Vuitton". Voor SS2014 zien we vanzelfsprekend zachtere kleuren, maar wel een even stijlvolle Williams die de city bags Lockit, Capucines en Alma draagt.Fotograaf van dienst is, net als bij de vorige campagne, Peter Lindbergh en niemand minder dan Carine Roitfeld zorgde voor de styling. Wij vinden het resultaat alvast prachtig, kan ook niet anders met zo'n topteam - toch? De campagne wordt gelanceerd in mei 2014.


Foto's © Peter Lindbergh voor Louis Vuitton.

page loaded