Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Are you True to the Blue?

Door Koen op 18.04.2014

Good news for all you denim lovaaaahs want dit seizoen blikt Hilfiger Denim terug op de verschillende mijlpalen in sir Tommy Hilfiger’s carrière.

De iconische vintage stukken - als fringed vests, bell-bottom jeans en acid-dyed shirts - van het persoonlijk archief van de designer worden geherinterpreteerd in een spring/summerTrue to the Blue” collectie.

Het gerenomeerde kledingmerk viert daarbij de invloed die denim, chambray en indigo op de modewereld hebben gehad en hun langdurige impact op het merks erfgoed. En plus is het een zegevieren voor het constant heruitvinden van de materialen en hun rol in de Amerikaanse sportswear.

"Mijn carrière begon met denim en chambray, de fabrics behoren tot de kern van het Hilfiger Denim’s hart." - dixit Tommy Hilfiger -

De collectie toont hoe sir Tommy denim en chambray heeft ontwikkeld tot Hilfiger Denim’s signatureprep with an edgelook. De klassiekers in denimland blijven hot en een absolute must voor wie mee wil zijn deze zomer! 

Samenvallend met de lancering van de collectie roept Mr. Hilfiger himself consumenten, bloggers en digital opinion leaders op zich online te engageren in de True to the Blue conversatie door hun eigen indigo inspiratie en herinneringen te delen.

Hilfiger’s social media zal daarbij ook participeren in de populaire “Throwback Thursday”, of hashtag TBT, om zo de rol van denim, chambray en indigo te visualiseren doorheen de geschiedenis van het lifestyle merk. Archiefbeelden van iconische designs van de jaren ’80 en ’90 worden op de virtuele wereld losgelaten.

De collectie is te verkrijgen in alle Hilfiger Denim winkels wereldwijd en online via www.tommy.com

Excited much?! I know I am!

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded