Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

You call it comfy, we call it stylish

Door Tiany op 17.04.2014

Kledij die zowel comfy als very stylish is: mission impossible? De nieuwe collectie ‘Soft Sport’ van Filippa K proves you wrong. Filippa K staat bekend om zijn kwalitatieve, stijlvolle én tijdloze kledij.

Ladies, zeg maar vaarwel tegen die onaantrekkelijke en vooral niet stijlvolle jogging. Dankzij Soft Sport kunnen jullie vanaf nu sporten in stijl. De nieuwe kledij is multifunctioneel: je kan het dragen voor low-impact exercices als yoga en pilates, in je vrije tijd, tijdens je lazy Sunday and of course, als je gewoon zin hebt om het te dragen.

Een nieuwe kledinglijn, maar dan wel met de kwaliteit die we gewoon zijn van Filippa K. De materialen zijn van hoge kwaliteitsstoffen als cashmere, merino, viscose en microfleece. Dankzij die zachte materialen kan je rekenen op een maximale flexibiliteit en beweging. Sounds perfect to us!

De kledij zit heel aansluitend en krijgt van ons 11/10 voor vrouwelijkheid. Score! Elk seizoen kan je genieten van nieuwe, exclusieve items die het kernaanbod vergezellen.

No worries voor de trouwe fans van Filippa K: de sportswear is gebaseerd op de klassieke, herkenbare stijl van Filippa K. Ook jij zal onmiddellijk weg zijn van de nieuwe kledij.

Als je nu al op het puntje van je stoel zit: je kan jouw items kopen in een Filippa K store.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded