Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Voor een Conscious fashion future

Door Angelique op 16.04.2014

It looks like H&M de ene succesvolle campagne na de andere lanceert. Na de bohemian city girl inspired voorjaarscollectie en de H&M Spring 2014 starring Miranda Kerr, scoort onze all time favourite opnieuw met een wondermooie Conscious en Conscious Exclusive collection. Je kon Tiany haar liefde voor de collectie al spotten in het artikel "#EverConsciousHM".

Duurzame kwaliteit én tegelijkertijd stijlvolle fashion, dat is waar het in deze collecties om draait. Ladies, be prepared voor deze oogverblindende silhouetten, zelfs onze ecologisch modebewuste fashionista Tiany Kiriloff is totally addicted!

For a more sustainable fashion future

Ook met duurzame materialen kan je high fashion creëren en dat is wat H&M met deze collectie, die voornamelijk gebaseerd is op nieuwe materialen als biologisch leer en zijde, wil bewijzen. Model en actrice Amber Valletta heeft een voorliefde voor duurzame mode en is daarom ook het gezicht voor deze Conscious campagne. Lees meer over haar milieubewust kledinginitiatief Master & Muse tot responsable fashion op yoox.com.


Amber Valletta for H&M Conscious Exclusive

De rijkelijke aanwezigheid van opvallende romantische details is volledig geïnspireerd op de boho en flamenco style. Vooral de gouden broderie en luxueuze emblemen op het vestje, de gilet en broeken doen ons denken aan kledij van de Spaanse toreadores. 

De Conscious Exclusive collectie ligt in ongeveer 150 winkels wereldwijd. So hurry up, girls, je moet er razendsnel bijzijn want het zijn stuk voor stuk pièces uniques en er zijn al wat stuks de deur uit ... H&M Conscious, estoy loca enamorada de ti!

Foto's © H&M Conscious Exclusive.

Met medewerking van Inga Lenaerts.

page loaded