Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Elisa Lee wanting Gustav

Door Michael op 16.04.2014

Juwelenmerk Elisa Lee komt op de proppen met een ‘Petit Elisa Lee’ collectie voor de kiddo’s onder ons! De luxejuwelencollectie for kids bestaat uit bestaande modellen in een speciale mini-uitvoering.

Als 2de nieuwtje laat miss Lee een spring/summer collectie op ons los! ‘Wanting Gustav’ geïnspireerd op old-time-favorite Gustav Klimt en zijn life-long-romance met Emilie Louise Flöge! ‘The Kiss’ wordt aanschouwd een beeld te zijn van hen als minnaars en juist dat inspireerde Elisa Lee tot het ontwerpen van de nieuwe SS2014 collectie!

Lovers ten top en een vurig verlangen als inspiratie, geen slechte basis voor het maken van romantische juweeltjes als je het mij vraagt? 

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded