Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Edgy vs. girly

Door Tiany op 16.04.2014

De Liu Jo Jeans Collectie SS2014 straalt glamour en vrouwelijkheid uit en richt zich op verschillende soorten vrouwen. Ben je sporty, edgy of girly, no doubt about it dat je iets kan vinden in de collectie van Liu Jo

Ben je eerder een rock 'n roll chick? Liu Jo gebruikte jou als muze voor edgy stuks als mouwloze jasjes en T-shirts met stoere prints in voornamelijk black & white

Combineer een mouwloos, lederen jasje met een maxi dress in bloemenprint & you’re ready to rock a festival this summerDe classic beauties kunnen terecht  bij Liu Jo voor gestreepte T-shirts in blauw of rood, afgewerkt met kant om het geheel nog lieflijker te maken. Combineer deze T-shirts met jeans en je bent klaar pour Saint Tropez, oehlala. Topstuk is de trenchcoat in koningsblauw die classy staat op een donkerblauwe jeans.Geef je kleerkast een summer makeover en neem een kijkje op de website van Liu Jo. Let the shopping begin!

Met medewerking van Catherine Heijens. 

page loaded