Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Monkey Business

Door Koen op 15.04.2014

There is some serious monkey business going on at Kipling ... Kipling brengt in samenwerking met überfashionista Natalie Joos een travel collectie uit. 

Kipling en Natalie hebben dan ook enkele dingen gemeen. Beiden hebben Belgische roots en de wereld veroverd. Het Antwerpse merk Kipling ken je waarschijnlijk vooral van de boekentassen waarmee je als kind rondholde, maar over de hele wereld zijn de handtassen en travel gear van het merk superpopulair. Kipling vergezelt elke dag zo een 35 miljoen vrouwen in 65 landen naar het werk, op reis, naar de fitness, ... 

Natalie Joos werd geboren in België, maar verloor haar hart aan New York. Ze besloot de grote oversteek te maken en werd een echte American girl. Ze werkt als castingagent, maar vooral als styliste. Op haar eigen blog Tales of Endearment geeft ze haar visie over reizen, daten en natuurlijk over mode. Deze Queen of Fashion komt de deur niet uit zonder bold lipstick en heeft een kleerkast vol vintage treasures.  


De travel collectie ligt volledig in lijn van miss vintage. Geen typische, zomerse print, maar colour-blocking met vintage kleuren als lichtblauw, paars, dieprood, caramelbruin, koraalrood en fel oranje. 

Wanneer je de tassen en trolleys opent bots je op een leuk verassing. De binnenbekleding werd ook door miss Joos ontworpen en geeft je instant summer vibes. De lichtblauwe print met roze palmbomen is de perfecte finishing touch voor deze kleurrijke collectie. 

De collectie bestaat uit 4 items: een grote valies, een trolley, een toilettas en een tote bag. Allemaal verkrijgbaar in meerdere kleurvarianten. Leuk en superhandig is de toilettas die je makkelijk over het handvat van de grote valies of trolley kan schuiven. Dit betekent meer plaats voor outfits in onze koffer. Bingo! 

Bij een Kiplingtas kan een iconic monkey natuurlijk niet ontbreken. De Natalie aapjes zijn wit en dragen net als Joosy rode lippenstift. Super cool en een collectors item voor de aapjes-verzamelaarsDe Kipling x Natalie Joos collectie werd gevierd met een coole launchparty in ware New York style. Denk sweet donuts, tasty cocktails, fun tunes & very cool people. Belmodo was er natuurlijk ook bij. 

Bekijk zeker ook eens dit leuke filmpje waarin Natalie je de collectie voorstelt in haar fancy New York appartment

Hoooo wacht nog heel even, nog niet direct naar de winkel rennen. De collectie is pas verkrijgbaar vanaf juni 2014. Genoeg tijd dus om je favoriete item uit te kiezen. Kijk zeker eens op de website van Kipling. Wat dacht je van een trolley? Of een tote bag? Of een hele set? Let's go bananas

Met medewerking van Catherine Heijens. 

page loaded