Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lang leve Mc Alson!

Door Koen op 14.04.2014

Boxershorts à la 2014, dat is waar Mc Alson voor staat. Dit Belgische familiebedrijf weet exactly hoe zij zowel een mannen- als vrouwenhart kan bekoren, namelijk met een comfy maar stylish boxershort.

Met hun 90 (whaaat?!) exclusieve designs elk seizoen bieden zij het speelse alternatief op het sinds de 90's klassieke en ondertussen al een beetje afgezaagde streepjesmodel. Hun personal in-house illustrator tekent de origineelste motieven en prints.

Een kersen- of bloemenprint gecombineerd met streepjes, het kan! De subtiele tekeningen van de SS2014 collectie, think kleine pin-up modellen, autootjes of golfplayers, staan toe dat de boxer een ietsiebietsimini beetje boven je broek mag komen piepen. En stiekem vinden wij dat ook heel cool en sexy

Letterlijk al onze Belmodokleuren zijn vertegenwoordigd in de Mc Alson SS2014 boxers. Dus wij kunnen niet anders dan hoteldebotel zijn van dit unieke merk!

Maaaar waar ze natuurlijk vooral naar streven is een elegante fitting van hun boxers, allemaal American cut en in kwaliteitsvol katoen. Bovendien is elk model binnenin voorzien van een soft cotton jersey pocket voor het ultieme mannelijke comfort.

Eens kennisgemaakt met Mc Alson, you can’t live without! Hou zeker hun website en Facebookpagina in de gaten als je op de hoogte wil blijven van Mc Alson news

page loaded