Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Express yourself met Keds!

Door Michael op 14.04.2014

Ken je dat amazing gevoel wanneer je voor het 1st met blote benen de deur uit kan? Girlsit's time for a chilly spring barbecue met je best friends en een gloednieuw paar Keds! De nieuwe SS2014 sneaker collectie, die totally fresh & fun is, telt een hele serie comfy gympies die je eindeloos kan combineren. Alles kan, dit voorjaar heeft namelijk no limits. It's up to you girls, combineren combineren, wie zijn best doet zal het leren! 

De Champion Oxford of de brand new Triple Fun Core White, met oh yes, een driedubbele zool. Draag deze met een geometric printed harembroek of high waisted short

Een denimrok, maxiskirtgirly cirkelrok of romantisch kleedje, allemaal onmisbaar in je kleerkast komend seizoen. Be brave en draag er jouw one and only lucky pair of Keds onder. Mix 'n match tot het uiterste voor een versatile & fun look met persoonlijke touch.

De Champion IKAT indigo en de Triple Fun Black Multi staan beiden hoog bovenaan onze wishlist. Dit duo is absoluut een aanrader als je een sneaker statement wil maken bij een meer casual lookEn plus, zouden ze ook niet misstaan met een boyfriend jeans en gecentreerde blazer. Let it show, you'll be a city girl

You can never go wrong with the original!

De all time classic Champion is een gevestigde waarde in sneakerland, maar voor deze collectie ondergaat hij echter een totale metamorfose met talrijke nieuwe prints en seasonal kleuren, waaronder koraal en aqua. Let’s go to the beach beach …

Ook singer-songwriter en stylish lady Taylor Swift heeft haar signature gezet op de Keds sneakers. Deze modellen hebben een speelse poppy twist, very Taylor dus.

Afgewassen denimstof met witte polkadots of romantische bloemenprints. Ze hebben allemaal een adorable hartjesbedel aan de veters hangen met Taylors lucky number 13. Met deze Keds you'll be definitely dancing like 22

Wanna have your own pair? Goed nieuws, want de Keds SS2014 collectie is verkrijgbaar bij omoda.be

page loaded