Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alexander Wang for H&M

Door Tiany op 14.04.2014

The hottest kid on the block, fashion desiger Alexander Wang, gaat de samenwerking aan met H&M! Another kick-ass collab voor het Zweedse modelabel and we are over the moooooon!

Tijdens het Coachella Music Festival in Palm Springs in de US of A, waar btw tons of celebs vertoeven, werd de fab collab aangekondigd! Reden te meer om te feeeesten mij dunkt én dat maakt het ook de 1ste samenwerking met een Amerikaanse designer e-v-e-r!


Margareta van den Bosch en Alexander Wang. Kate Bosworth en Alexander boven. Iggy Azalea, Alexander en Fergy links. Katy Perry en Alexander rechts.

The king of the urban uniform en head of Balenciaga's design team staat bekend voor zijn uitstekend oog voor contrast en zijn talent om verfijning en imperfectie naadloos met elkaar te verenigen. Zijn collecties hebben een onprecieuze visie op mode en weerspiegelen een natural-kinda-vibe!

Wang's Rocco bag werd op slag de meest begeerde it-bag onder fashionista's én werd tal-loze keren gekopieerd! Ook ik moet toegeven dat dit pareltje nog steeds op mijn eigenste wishlist staat! 


Olsen Twin met Alexander Wang's Rocco bag.

De collectie zal kleding en accessoires voor zowel ladies als gents omvatten, hur-raaay want ook le boyfriend kan dit keer genieten van betaalbare designer items! Typerend aan zijn eigenzinnige aanpak zal Wang een nieuwe aanpak op lifestyleproducten voorstellen dat verder gaat dan mode alleen! Curious much?? I know I am!!

"Het is voor mij een eer om deel te nemen aan H&M’s designersamenwerking. Het team van H&M staat heel erg open voor het verleggen van grenzen en het ontwikkelen van een platform voor creativiteit, wat de samenwerking spannend en leuk maakt. Dankzij deze samenwerking kan nu een breder publiek kennismaken met het Alexander Wang-merk en de Alexander Wang-lifestyle." - zegt Wang -

Maak alvast een ‘Alexander-Wang-wishlist-piggybank’ aan want vanaf donderdag 6 november 2014 zal de collectie te verkrijgen zijn in geselecteerde H&M winkels en online!

Met medewerking van Paulien Eerebout. 

page loaded