Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New Australian brand on my radar: Zimmermann swimwear

Door Aline op 12.04.2014

Ik ga naar Australië en ik neem mee: mijn bikini. Fout! Want het Australische Zimmermann ontwerpt namelijk de prachtigste bikini's op het zuidelijk halfrond. 


Ik merkte de swimwear af en toe wel al eens op via Net-à-Porter, maar op mijn tripje naar Oz, stapte ik voor het 1st een Zimmermann winkel binnen en ik was plotsklaps verliefd. Het merk heeft een uitgebreid aanbod aan originele badpakken, bikini's en de noodzakelijke beachwear

De key elements van het Australian brand zijn: sophisticated femininity, clever colour combo's & delicate prints.  


Het Zimmermann verhaal begon bijna 25 jaar geleden met swimwear, maar nu hebben de zusjes Zimmermann ook een echte ready-to-wear collectie om duimen en vingers bij af te likken. Deze fusion is niet evident, maar is zonder twijfel een succes. Meer Zimmermann prêt-à-porter vind je in een volgend artikel, geniet nu alvast van de geweldige niemendalletjes voor op het strand ... 

Foto's © Zimmermann.

page loaded