Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Bra Party by Hunkemöller

Door Bieke op 11.04.2014

Hunkemöller, het Nederlands lingeriemerk met verkoopspunten all over the globe: van de Benelux, Denemarken en Egypte tot Curaçao, Rusland, Marokko en Bahrein is zo een beetje de Victoria’s Secret van Europa, really!

Voor hun nieuwe TV commercial schakelden ze brand ambassador Sylvie Meis in voor een fancy pink bra party! De setting is een royal suite waar de girls zich prinsessen wanen in cotton candy colored lingeriesetjes, met gekleurde ballonnen en veel pastelgekleurde taarten op de achtergrond. 

Geen zoete zonde, maar een zomerse lingeriecollectie die je verleidt met haar vrouwelijke elegentie en dromerig kleurpalet

Bij de dreamy lingerie goodies hoort ook een actie waarbij je de 3de BH gratis krijgt, als je er 2 koopt! Because you need a bra for every mood, toch? Zeker als er zo’n candy couture lingerie in de rekken ligt bij Hunkemöller!

En plus zorgen ze dankzij een Facebook App ook voor een win-actie waarbij jij 2 best friends kan uitnodigen voor een giftvoucher van 33% korting! Because friends share everything! En, de hoofprijs is ook sugar sweet, wànt je kan met je besties een overnachting én eigen luxury bra party winnen in het uber stijlvolle Amstel Hotel in Amsterdam. Sweet!

Honey, Hunkemöller is all you need!

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded