Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sunny weather? Soft lingerie!

Door Loes op 11.04.2014

Mijn obsessies komen met vlagen … De ene periode is het nagellak, het andere moment heb ik absoluut niet genoeg schoenen en op dit moment: lingerie! De zomer is al vroeg in het land, dus dat betekent dat het tijd is voor een zomerse update.

Nou, what’s hot in lingerieland? Dat kunnen we samenvatten in 3 kernwoorden: lace, triangles en unwired. Ieder lingeriemerk heeft er wel een paar pareltjes tussen zitten. Ze ogen zacht, romantisch en verdomd sexy.


© Pinterest.

Het goede nieuws? Voor deze inimienie stukjes beauty heb je geen borsten nodig van een Victoria Secret Angel. Nope, in tegendeel. Deze bh’s zijn perfect voor jouw kleine (maar fijne!) tweeling. Ik doe alvast een 3-dubbele salto van geluk, nu nog op zoek naar the perfect one!

Klein budget?

Heb je deze maand net iets te veel cocktails besteld op het zomerterras? Oops, dat gebeurt overal wel eens! Speciaal voor diegenen een selectie van bh’s met kleine prijsjes.

1. Normaal moet je bij COS zijn voor minimalistische kleding die een tikje gereserveerd oogt. Maar zie ik nu onder die witte blouse een kante niemendalletje komen piepen? Reken maar van yes! COS - € 29,-.

2. Voor de zomer mag het ook eens een kleurtje zijn in plaats van het eeuwige zwart en wit. Hemelsblauw voor mij aub! Dit exemplaar is 1 van mijn favorietjes door het mooie stukje kant aan de onderkant. Extra steun? Nope, maar wel extra mooi! Princess Tam Tam - € 40,-.

3.H&M is altijd onze partner in crime wanneer we niet meer zoveel budget over hebben op het einde van de maand. En dat is met deze trend niet anders gelukkig. Frivool, zwart en maar een slordige € 7,-. Hooray! H&M - € 7,95.

4. Wil je een stapje verder gaan met het girly girl-gehalte? Dan is deze de perfecte match voor jou! Hanky Panky via net-a-porter - $ 45,-.

Iets meer te besteden?

Wil jij gerust wat meer geld uitgeven aan een mooi stukje kant? Dan zijn dit de absolute toppers waar jij blij van wordt!

1. Agent Provocateur is bekend van zijn bloody hell sexy lingerie. Wilde plannen? Haal die credit card dan maar boven. Agent Provocateur - $ 220,-.

2. Mag het voor jou een tikje romantischer? Stella McCartney is het vast met je eens! Stella McCarntney - $ 140,-.

3. Mijn absolute favoriet van ze ALLEMAAL is deze triangle bra van Isabel Marant. Hij is helaas helemaal uitverkocht. Boeeeeehooeeee maar ik heb me alvast op de wachtlijst gezet! Isabel Marant via net-a-porter - $ 310,-.

4. Dit is een duidelijk gevalletje less is more. De kleinste driehoekjes die je waarschijnlijk ooit hebt gezien, maar met een maximum aan resultaat. Pretty pretty pretty! Masion Close - € 64,90.

Topfoto © Pinterest.

page loaded