Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Shiny Leather Shoes by Angelo van Mol

Door Koen op 11.04.2014

The Royal Academy of Antwerp staat al langer bekend als het paradijs dat jaarlijks nieuw modetalent de wereld inwerpent met een sterk repertoire en creatief meestertalent. Angelo van Mol is 1 van hen. Zijn gelijknamig merk is based on innovation en timeless craftsmanship.

Call him the new avant-garde in menswear fashion. Hij combineert klassieke tailoring standaarden met moderne vernieuwingen en een vleugje freshness. Dit jong talent werd zelfs verkozen tot menswear designer van 2010, het jaar waarin hij ook afstudeerde. 

Hierna verhuisde hij naar London, waar hij de ultieme kunst van de English tailoring leerde bij Savile Row. Zijn schoenen hebben een lichte darkside touch, maar dat maakt hen net zo uberstylish

Naast enkele modellen in lacqué zwart of met een wooden heel, vind je ook deep purple, gifgroen en bordeauxrood in de collectie. De capsule-schoenencollectie bevat klassieke Derby en brogue designs. De meerwaarde bevindt zich in de ergonomische voordelen. Chique and comfortable? Check!

Zijn ultieme doel is ooit de volledige wardrobe te bouwen voor de moderne man: sharp én smart voor elke formal occasion maar ook super wearable tijdens informele daytime meetings!

Shiny leather shoes en kleuraccenten alsof ze door verfpenselen zijn aangebracht en transparante toecaps: De schoenen zijn een ultiem klasseproduct voor de moderne man. Made in Italy met veel craftsmenship ... Kiezen voor een Angelo Van Mol schoen is kiezen uit de haute couture onder de herenschoenen.

Angelo van Mol’s limited edition footwear collection is online verkrijgbaar en in enkele geselecteerde retailers worldwide

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded