Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

JuliaJune: when fashion meets pastry

Door Tiany op 10.04.2014

Enkel lachende gezichtjes hier, want we zijn binnenkort weer een store rijker! JuliaJune stelde in hartje Gent haar FW2014 collectie voor. 

De voorstelling vond plaats in patisserie Fevery, al jaren een vaste waarde bij Gentse locals. Een patisserie met die Franseoh la la - flair, waar Amélie Poulain ook haar zondagse eclairtjes zou komen halen.

Met spijt in het hart moeten we echter afscheid nemen van Fevery, want de gevestigde patiserie sluit zijn deuren. Dry up those tears, want dit wordt de locatie voor de 1ste JuliaJune shop in Gent! 

The authentic feel van de bakkerij wordt behouden. Makes sense, de romantische tijdloosheid van het Belgische label past perfect bij de nieuwe locatie. Ooooh, wij kunnen alvast niet wachten om het resultaat te zien in augustus

Op het event kon je genieten van sweets & bubbles. DJ en model Amélie Lens zorgde ondertussen voor de fine tunes. Fevery werd in no time omgetoverd tot een boetiek met mode & gebakjes als perfecte combo. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een geweldige avond! 

Tussen de gebakjes door kon je meedoen aan een style battle met als prijs een cadeaubon t.w.v. € 500,-! Je kan vanaf donderdag 1 mei 2014 op de Facebookpagina stemmen op je favoriete JuliaJune outfit. Let the battle begin

Don't forget, we waren natuurlijk aanwezig voor de collectie! JuliaJune heeft onze hunkering naar de zomer eventjes doen vergeten met de voorstelling van our new winter wardrobe essentials. De gasten kregen bovendien een goodiebag met een special edition T-shirt mee naar huis. Verwennerij alom! 


Our lovely miss Tiany mocht natuurlijk niet ontbreken op dit event!

Ook benieuwd naar dit topmerk? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van JuliaJune. We kunnen niet wachten tot de winkel deze zomer opengaat!

Pictures © JuliaJune.

Met medewerking van Joanna Radomska.

page loaded