Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rendez-vous met & Other Stories

Door Tiany op 10.04.2014

& Other Stories, het elegante zusje van H&M is definitely one-of-a-kind. Voor de release van Rendez-vous & Other Stories, hun allereerste short film, staat vrouwelijk talent in de spotlights

Deze Parisian short story is een soort clash tussen thinking inside the box in de modewereld, wat betreft aesthetics en intelligentie. Het is een soort satirische blik op de conventionele fashion advertisment zeg maar.

Wendy McColm, een underground director uit L.A., regisseerde de film en zette de très belle Jeanne Damas in de hoofdrol. Deze actrice uit Parijs is trouwens ook een rising star in de style blogging wereld!

Here’s the story: Een fille bohème uit Parijs is lichtjes narcistisch en modeverslaafd, maar weet niet what to choose uit de weelderige & Other Stories collectie. Mais oui, wie zou er in hemelsnaam wèl uit kunnen kiezen? De Française heeft die natuurlijke nonchalance van een original French beauty en slaagt er alsnog in om haar komische personage te spelen met een hoge dosis elegantie. 

Het filmpje tovert een smile op je gezicht. Niet alleen door de vertolking van Jeanne als cute en crazy Frenchie, maar zeker ook door het prachtige Parijse appartement vol & Other Stories items. Oh, c'est un rêve!

Natuurlijk zit er ook een lichtjes sarcastische vibe in het filmje en net dàt maakt het zo fascinating. Watch it en je komt er snel achter wat ik bedoel. Alle kleding en accesoires zijn super stylish en hebben telkens weer die glamoureuze dosis originaliteit met een vleugje Scandinavisch minimalisme. Simply love it!

Deze moet je gewoon zien! Natuurlijk denk je daarna bij elk item op de & Other Stories website: Kopen! 

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded