Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

It’s a wrap(ped shirt around our waists)!

Door Lien op 10.04.2014

Onze bankrekening mag (voor even) opgelucht ademhalen, eindelijk, want joehoe - voor deze trend zijn absoluut geen nieuwe aankopen vereist! Het enige wat jij nodig hebt, is een hemd met lange mouwen. Easy does it, once again ...

Jup, that's right. En jij hebt dat trouwens weer snugger opgemerkt daar van achter je computer, want het laatste nieuwtje op modegebied is ... het hemd dat rond je middel is geknoopt!


© Sincerely Jules.

En dat de trend zo makkelijk toepasbaar is, is kennelijk ook de sterren niet ontgaan. Inmiddels zijn niemand minder dan Kim Kardashian, Mary-Kate Olsen, La Delevingne, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale en Miranda Kerr er al mee gespot.

En zij zijn lang niet de enigen die regelmatig een hemd rond hun frêle middeltjes knopen ...Naast de vele celebs die de trend maar wat graag rocken in hun vrije tijd, zijn er intussen ook ontelbaar veel modebloggers voor de trend gevallen.

Onze persoonlijke favoriet onder de hemdknopers? Sincerely Jules, a.k.a. California's finest, duidelijk! Zij combineert zwart-rood-witte ruitjes met gemak met een stoere vichy print. Je moet het maar durven, en er dan nog mee weg komen ook ... Goed bezig Julie!© Sincerely Jules.

Als jij de look zelf wilt proberen en je je afvraagt welk soort hemd hiervoor het meest geschikt is, dan kan ik kort zijn: vrijwel elk hemd dat niet doorschijnend is, werkt.

Het meest op veilig speel je met een hemd in wit-zwart-rode ruit of in legerprint, maar ook een jeanshemd of een stoer jeansjasje staat heel erg mooi.

Het hangt er dus eigenlijk allemaal gewoon een beetje van af wat jij zelf het mooist vindt, en met welke outfit je je hemd wilt combineren natuurlijk. Nog meer inspiratie nodig? Scroll dan maar lustig verder chicas!

© Theyallhateus, SongofStyle, KarlasCloset & Tumblr.

En nu zou ik eigenlijk moeten vragen: "en en en, wat denk jij van deze trend?", maar stiekem weet ik nu al dat jij superfan bent - wegens excellent judgement! Yeah girls!

page loaded