Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

1 jaar COLETTE Concept Store

Door Michael op 10.04.2014

Time flies when you’re having fun! COLETTE concept store in Belsele wordt 1 jaar. Happy Birthday COLETTE! De winkel is een echt shoppingparadijs van schoenen, handtassen en accessories. A girl's dream!

Pascale Provost begon 8 jaar geleden Colette in Hamme. Maar de winkel werd al snel te klein. En het idee groeide om een nieuwe en grotere concept store te openen. COLETTE concept store in Belsele is een shopwalhalla van 350 m².  De inrichting is modern met hedendaags design, looking like a nice hotel lobby.

In COLETTE vind je een uitgebreide collectie fashion shoes, bags and accessories van Benoite C, Roberto d’Angelo, Pertini, SI by Sinela, MAIMAI, Liu Jo, LOLO the balerina, Timberland, etc. Yes, shoes for everyone! Je kan de schoenen rustig passen in 1 van de salons en je krijgt persoonlijk advies van het COLETTE team. 

Voor de 1ste verjaardag van COLETTE is er een samenwerking met LOLO the ballerina. Magali Giunta ontwierp een schoen in de typische LOLO the ballerina stijl voor COLETTE. De zwart-witte ballerina’s zijn stijlvol en comfortabel. Een echte klassieker die je in je schoencollectie moet hebben. De 2 verschillende hakjes geven de schoen een echte fashion toucha fashionista’s shoe.

COLETTE is vooral gericht op de vrouwen maar je kan je hubby ook meenemen. In de men’s corner kan je man rustig een kopje koffie drinken. Er is ook een televisie en een huiscomputer voorzien om je vriend of man bezig te houden terwijl jij de mooiste shoes and bags aan het uittesten bent.

Op zoek naar de laatste trends, een tas of een schoen om je outfit af te maken, dan moet je hier zeker eens passeren. Want de nieuwe zomercollectie met veel pastels, black-white en ethnische prints staan op jou te wachten bij COLETTE, Nieuwe Baan 135, 9111 Belsele. Come and get them!

Met medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded